موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

پزشکیان: متوسط افزایش حقوق در بودجه ۲۸درصد است

رئیس‌جمهور در مجلس در دفاع از بودجه ۱۴۰۴ گفت: در زمینه عدالت سعی کردیم حقوق‌ها ۲۰درصد افزایش یابد؛ البته متوسط افزایش حقوق‌ها ۲۸درصد است و کسانی که هزینه‌ بیشتر و تعدد اعضای خانواده بیشتری دارند حقوق‌شان تا ۴۰درصد افزایش داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر،  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز، سه‌شنبه، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و طی سخنانی در دفاع از لایحه‌ی بودجه 1404 کل کشور با قدردانی از همراهی نمایندگان مجلس در زمینه همکاری با دولت در بودجه بیان کرد: ما در بودجه‌ی سال 1404 چهار موضوعِ ساختار بودجه، توجه به ثبات اقتصادی، رشد اقتصادی و اشتغال و بحث عدالت را مد نظر داشتیم.

 

وی عنوان کرد: سعی کردیم با زبان و نگاه مشترک بودجه را تدوین کرده و به مجلس ارائه کنیم؛ ما در اولین زمان ممکن که لازم بود، علیرغم تمامی مشکلات بودجه را به مجلس دادیم. بودجه شفاف است و تبصره 14 که قبلا بود، گویا دو بودجه داشتیم و یک بودجه در سند نمی‌آمد و بودجه‌ای در بودجه به مجلس می‌آمد ولی ما برای اولین بار تمامی منابع و هزینه‌ها را به این سند آوردیم و قابل پیگیری و رصد است.

 

رئیس‌جمهور درباره نگاه بودجه به ثبات اقتصادی گفت: درباره‌ی بانک‌ها، نه‌تنها از بانک‌ها پول نمی‌گیریم بلکه 200 همت پول گذاشتیم که بدهی را تسویه کنیم و هم‌چنین سعی کردیم سرمایه‌ی بانک‌ها افزایش یابد و تکالیف اضافی تا حد ممکن بر بانک‌ها سپرده نشود تا بتواند کار خود را انجام دهد.

 

پزشکیان افزود: ما درباره‌ی بورس به‌جای چاپ اوراق، به‌اندازه‌ی بدهی و سود اوراق چاپ کردیم و اوراق مابه‌ازای بدهی‌ای است که داریم نه برای درآمد بود. ما اوراقی اضافه چاپ نکردیم.

 

رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای اینکه هزینه‌ی دولت در این زمینه را جبران کنیم از رهبر معظم انقلاب درباره‌ی مقداری از ارزی که در میانه‌ی سال که کم آورده و تقاضای ارز می‌کردیم، اجازه گرفتیم که این را به بودجه آوردیم؛ درآمدها و هزینه‌ها در بودجه مشخص شده است.

 

پزشکیان درباره نگاه دولت به رشد اقتصادی در بودجه 1404 گفت: سعی کردیم قوانین و مقررات ثبات داشته باشد و آیین‌نامه‌ها معیّن باشد تا فعالان اقتصادی دچار سردرگمی نشوند. شرکت‌های بورسی و تولیدی باید 25 درصد مالیات می‌دادند ولی ما 20 درصد برای آنان در نظر گرفتیم این عدد بماند ولی اگر این فعالان درآمدی کسب کرده و آن را سرمایه‌گذاری کردند، مالیات بر درآمدشان تعلق نمی‌گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: در بودجه‌ی 1403 حدود 140 همت پول برای خرید گندم در نظر گرفته شده بود ولی امسال بعد از خرید گندم مواجه شدیم که باید 220 همت پول می‌دادیم و در این‌باره هم از رهبر انقلاب درخواست کردیم و اجابت فرمودند و پول این عزیزان را پرداخت کردیم. برای خرید گندم در سال آینده 220 همت مد نظر گرفتیم. هم‌چنین برای پاداش بازنشستگی در بودجه امسال 20 همت در نظر گرفته شده بود ولی ما برای سال آینده 80 همت در نظر گرفتیم.

 

رئیس‌جمهور اظهار داشت: در زمینه‌ی عدالت سعی کردیم حقوق‌ها 20 درصد افزایش یابد؛ البته متوسط افزایش حقوق‌ها 28 درصد است و کسانی که هزینه‌ی بیشتر و تعدد اعضای خانواده‌ی بیشتری دارند حقوق‌شان تا 40 درصد افزایش داشته و این 28 درصد متوسط افزایش است. این توجه به اقشار آسیب‌پذیر است. هم‌چنین سقف مالیات را از 12 به 24 میلیون تومان تعیین کردیم. ضمناً درباره کالاهای اساسی سعی کردیم اختصاص ارز را داشته باشیم تا در دارو و کالاهی اساسی به مشکل برنخوریم.

 

پزشکیان بیان کرد: ما برخی فرصت‌ها را برای بعضی کارها گذاشتیم که نیازمند به کمک مجلس و همگان است؛ همگی می‌دانیم که در برق، آب، گاز و چند حوزه‌ی دیگر ناترازی وجود دارد. این ناترازی‌ها نیاز به مداخله‌ی علمی دارد و البته قبل از مداخله باید در نظر گرفت که گروه‌هایی از این آسیب نبینند. اگر با هم باشیم می‌توانیم این مسائل را حل کنیم.

 

وی اضافه کرد: در برق و گاز ناترازی داریم و همین امروزه به برخی از کارخانه‌ها نمی‌توانند گاز بدهند؛ این قابل قبول نیست که گاز و برقِ تولیدی قطع شود.

 

رئیس‌جمهور گفت: با همکاری در قالب برنامه هفتم، سیاست‌های کلی و سند چشم‌انداز خواهیم توانست مشکلات کشور را حل کنیم./ تسنیم

ارسال نظر